Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Ova Izjava sadrži naša pravila privatnosti te molimo da ju pažljivo pročitate kako biste se upoznali s načinom na koji obrađujemo vaše podatke. Pravila privatnosti opisuju vrste osobnih podataka koje prikupljamo o našim kupcima i pojašnjava kako koristimo, dijelimo i prenosimo prikupljene podatke, kao i mogućnosti dostupne našim kupcima vezane za obradu njihovih podataka. Također, opisujemo mjere koje poduzimamo radi zaštite sigurnosti podataka te kako nas možete kontaktirati vezano uz naša pravila privatnosti. Molimo pažljivo pročitajte ova pravila privatnosti. Pozivamo vas da ih povremeno provjerite tako da budete svjesni bilo kakvih izmjena uvjeta prikupljanja i obrade vaših osobnih podataka.

Stranice koje pokriva ova izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na sve web stranice u vlasništvu tvrtke Kris Derma d.o.o. i njihove domene. Na web stranicama Kris Derma d.o.o. postoje poveznice na web stranice trećih strana zbog raznih pogodnosti i informacija. Ako koristite te poveznice, napustit ćete web stranicu tvrtke Kris Derma d.o.o., koja ne kontrolira te web stranice niti njihove prakse zaštite privatnosti. Mi ne podržavamo niti ni na koji način ne predstavljamo web strane trećih strana.

Prikupljanje osobnih informacija

Kako bi Vam pružili bolju uslugu te omogućili lakše naručivanje naših proizvoda, Kris Derma d.o.o. prikuplja i koristi osobne informacije na temelju vašeg pristanka u slučaju kad naručite proizvode ili usluge. Podaci koje prikupljamo isključivo koristimo za ispostavljanje ponuda te konačnu isporuku i iste ne dijelimo s trećom stranom. Vrste osobnih informacija koje nam date na tim stranicama mogu uključivati kontaktne informacije poput vašeg imena i prezimena, adrese, telefonskog broja i adrese e-pošte i druge jedinstvene podatke kao što su korisnički ID i lozinke, informacije o fakturiranju i transakcijama. Vaše podatke možemo prikupljati na iduće načine:

 • prilikom vaše narudžbe na web trgovini www.makeup.reviderm.hr putem registracije kupca
 • kada pregledavate naš online sadržaj (kolačići)
 • kada sudjelujete u našim natječajima, nagradnim igrama,
 • aktivnostima za kupce (npr. tretmani lica, kvizevi) 
 • putem društvenih medija
 • putem prijave na newslettere

Izuzev navedenog, osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. slanjem elektroničke pošte. Vrste osobnih podataka, koje možemo prikupljati su sljedeće:

 • registarski detalji (ime, poštanska adresa, e-mail adresa, broj mobilnog telefona i / ili drugi broja telefona)
 • osobni detalji (datum rođenja, spol)
 • korisničko ime i lozinka (prilikom web kupovine)
 • podaci o kupnjama i transakcijama (vrsta i broj kupljenih i vraćenih proizvoda)
 • podaci o korisničkoj podršci, upitnike i komentare korisničke podrške
 • lokacija i geolokacijski podaci koje vi pružite (npr. ukoliko na našoj stranici želite automatski pronaći vama najbližu trgovinu)
 • drugi podaci, koje nam vi pružite, kao posljedicu vašeg zahtjeva za specifični proizvod i / ili uslugu

NAPOMENA! Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Pročitajte izjavu o sigurnosti online plaćanja.

Kako koristimo vaše podatke?

Kris Derma d.o.o. može koristiti vaše informacije:

 • da vam pomogne kod narudžbi;
 • da s vama komunicira o proizvodima i uslugama;
 • da vas obavijesti o novim uslugama i pogodnostima;
 • da vas obavijesti o promocijama i posebnim ponudama
 • provođenje statističkih ili anketnih analiza radi poboljšavanja usluga
 • osiguravanje da je sadržaj s web-stranice prezentiran na najučinkovitiji načini (personaliziranje iskustva)
 • administriranje web-stranice
 • poduzimanje istraživanja i analiza, uključujući efikasnost marketinških i reklamnih kampanja
 • analiziranje posjeta web-stranici i prilagođeno oglašavanje

Digitalni marketing

Kroz mreže prodavatelja reklamnog prostora, kao što su pretraživači poput Googlea i društveni mediji poput Facebooka, Instagrama te platforme Mail Chimp i Tidio Chat  možemo usmjeravati naše oglase i poruke korisnicima. Kao i kod svih web-stranica, kada se pristupa našim web-stranicama naš web poslužitelj privremeno pohranjuje naziv domene ili IP adresu računala koje pristupa, kao i datum pristupa, upite o datotekama od strane posjetitelja web- stranice (ime datoteke i odgovarajući cjeloviti podatci o internet adresi), http ili https povratni kod, vrstu preglednika i veličinu datoteka prenesenih tijekom posjeta. Kada koristite našu web stranicu mi možemo pohraniti podatke iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te Vašu IP adresu. Ti podaci bi mogli voditi k Vašoj identifikaciji, no mi ih za to ne koristimo.

Google Analytics

Ova web-stranica koristi Google Analytics, aktivnost web-analize od strane društva Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States („Google“) sa svrhom analize njenog korištenja. Informacije koje Google prikupi u vezi s Vašim korištenjem ove web-stranice (npr. polazni URL, web-pretraživač koji ste koristili, Vaše postavke jezika, Vaš računalni sustav koji ste koristili ili razlučivost prikaza) prenose se na Google-ov server u Sjedinjenim Američkim Državama, tamo se pohranjuju, analiziraju te se rezultat nama stavlja na raspolaganje u anonimiziranom obliku. Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Googlea primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka. Kod upućivanja na druge web-stranice stranice („links“) ne odgovaramo za sadržaj. Kris Derma d.o.o. drugima neće prodavati, iznajmljivati niti dati na korištenje vaše osobne podatke.

Dječja privatnost

Kris Derma d.o.o. ne prikuplja svjesno informacije o djeci mlađoj od 13 godina, niti su web stranice tvrtke Kris Derma d.o.o. namijenjene djeci mlađoj od 14 godina. Potičemo roditelje i staratelje da poduzmu aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima svoje djece na Internetu.

Održavanje sigurnosti vaših podataka

Kris Derma d.o.o. čini sve za zaštitu informacija koje ste nam povjerili kako bismo spriječili neovlašten pristup ili otkrivanje podataka, održali njihovu točnost i osigurali primjereno korištenje istih.

Promjene ove Izjave

Dođe li do izmjena u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti, promijenjenu Izjavu ćemo ovdje objaviti, a datum revizije ovog dokumenta ažurirati. Ako značajno izmijenimo našu Izjavu, mi vas možemo obavijestiti i na druge načine, poput slanja e-pošte ili stavljanja obavijesti na našu početnu stranicu. Datum izjave: Zagreb, 25.04.2018.

SIGURNOST

Pri kupnji na Reviderm Make-Up internetskoj trgovini ste potpuno sigurni. Sva podatkovna komunikacija između naše internetske trgovine i Vašeg internet preglednika je enkriptirana i potpuno sigurna. Sve informacije, poput broja kreditne kartice, Vašeg imena i ostalih osobnih podataka su sigurno pohranjene, na način da niti jedna osoba nije s njima upoznata. S Vašim podacima upravlja provjeren automatizirani sustav naplate. Kris Derma d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.