Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Njega kože više nije stvar izbora već imperativ kojem bi se trebali pametno prilagoditi.

 

Sunčev utjecaj, prehrana, hormonska (ne)ravnoteža, unos tekućine, dinamičan tempo života i nedostatak vremena bitni su faktori koji posredno utječu na kvalitetu kože, a neposredno na kvalitetu i izbor dermokozmetike.

Ulaganje u vlastitu kožu podrazumijeva prije svega informiranost, a tek posljedično prilagodbu životnog stila i odabir kozmetike kojom ćemo prevenirati pojavljivanje određenih anomalija na koži, a tek onda istaknuti ono najbolje od svoje kože.

U sklopu REVIDERM linije dermokozmetike visoko su kvalitetni proizvodi s velikim udjelom aktivnih sastojaka koji su na granici između medicinskog proizvoda i kozmetičkog preparata. Funkcionalnost, dubina prodiranja kao i individualna njega svake kože je ono što REVIDERM čini posebnim.

Ono što mnoge naše klijentice i klijenti počinju shvaćati i ono što je i naša misao vodilja jest činjenica kako briga za kožu više ne smije biti sezonalna. Zdrava i lijepa koža zahtijevaju posvećenost, rutinu i dosljednost! Da bismo našu kožu zaštitili, osvježili i uljepšali, moramo ju upoznati i shvatiti što joj nedostaje, u čemu oskudijeva te kako možemo odgovoriti tim izazovima, na vrijeme i s optimalnim funkcionalnim i estetski zadovoljavajućim rezultatima.

Kako bi vam još više približili REVIDERM, neke od najtraženijih prozvoda dodali smo na naš webshop. Ponuda se sastoji od odabranih osnovnih proizvoda za njegu kože kao što su pilinzi, njega okoloočne zone i usana, maske, kreme za njegu tijela i zaštitnih krema koje možete uz besplatnu dostavu naručiti na svoj kućni prag.

 

Ne možete se odlučiti od kuda krenuti? U nastavku smo za vas pomno izdvojili tri vrhunska proizvoda koja možete pronaći u ponudi našeg webshopa. Jedan proizvod iz skinessentials linije za osnovnu njegu i dva iz skindication linije kojima rješavamo hiperpigmentaciju i okoloočne mrlje i gubitak tonusa.

2 clean eye osnovni je čistač i must have u vašoj dnevnoj rutini čišćenja. Blaga kombinacija tekućine i emulzije nježno odstranjuje čak i vodootporni make up za oči a mogu ga koristiti i osobe koje nose kontaktne leće i imaju osjetljive oči.

Hiperpigmentacijske mrlje ozbiljan su dermatološki problem koji muči gotovo svaku drugu ženu. spotEx concentrat dvofazno djeluje na hiperpigmentaciju, preventivno utječući na proizvodnju melatonina u svim njezinim fazama sa svojom jedinstvenom spotEx formulom istovremeno posvjetljujući postojeće mrlje.

Najbolji izbor za rješavanje okoloočnih mrlja kao i za vraćanje tonusa u istoj regiji.

 

Uz osnovnu liniju dermokozmetike koja čini svakodnevnu beauty rutinu, REVIDERM ekspertiza otišla je korak dalje i dizajnirala cjelovit pristup uz kombinaciju dermokozmetike i tretmana koji prevenira i rješava cijeli niz dermatoloških anomalija pristupajući im po epidermiološkoj anatomiji tj. ovisno o procesu koji uvjetuje njezino nastajanje i regije u kojoj se ti procesi odvijaju.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.