Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pure power shots ampule – treneri za kožu koje ćete obožavati!

REVIDERM ampule jedan su od REVIDERM best sellera. Nazivamo ih još i trenerima kože jer uz njihovu pomoć kožu održavamo u najboljoj formi. Preporučujemo ih kao dodatak dnevnoj i noćnoj njezi kada je koži potreban dodatan boost čistih, koncentriranih sastojaka za tretiranje konkretnih problematika. Ova prava senzacija aktivnih sastojaka podijeljena je u dvije osnovne kategorije:  CARE I EFFECT AMPULE.  

Namijenjene su svim tipovima kože, a mogu se kombinirati i s njegom drugih dermokozmetičkih brandova.

CARE ampule koristimo kao intenzivnu nadopunu dnevnoj i/ili noćnoj njezi. Njihovi aktivni sastojci uspješno njeguju, posvjetljuju, obnavljaju i hrane kožu, a nanose se nakon čišćenja lica. AHA refining ampule i B3 brightening ampule trebalo bi koristiti isključivo navečer, dok se ostale ampule mogu koristiti i ujutro i navečer.

EFFECT ampule koristimo kada nam treba trenutni lift-efekt ili kada nam je bitno da nam koža posebno zablista. SPEED GLOW ampule nanosimo nakon čišćenja i toniranja lica, a SPEED LIFT ampule nanosimo kao posljednji korak u rutini.

Speed lift i speed glow ampule moguće je kombinirati istovremeno za još snažniji učinak. Preporuka je nakon čišćenja i toniranja lica aplicirati SPEED GLOW ampulu, a nakon završne njege SPEED LIFT ampulu za trenutno vidljiv LIFT i GLOW efekt.

Sve o REVIDERM Pure power shots ampulama pripremila je Kristina Ukalović.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.