Reviderm make up
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Protekli vikend u Doboju održala se službena prezentacija Reviderm Skin Jewels make up linije. Među prvima su make up isprobali Reviderm specijalistički centri u BiH te profesionalni vizažisti iz regije!

Nakit za svaku kožu!

Prezentaciju je održala Reviderm edukatorica Mladenka Sarajlić, koja je okupljene provela kroz cijelu make up liniju, benefite mikro mineralnog make up-a te mogućnosti korištenja Reviderm make up-a u profesionalne svrhe.

Žanin Pavlović, aktualna Miss BiH Internet 2017, kao model prezentacije podijelila je svoje iskustvo korištenja različitih vrsta make up-a prilikom čestih snimanja te istaknula prednost Reviderm make up-a s kojim se mogu postići profesionalni rezultati vodeći brigu o zdravlju kože.

Make up koji vole vizažisti!

Brojni hrvatski vizažisti već su upoznati s Reviderm Skin Jewels linijom te su posebno oduševljeni nagrađivanim podlogama i profesionalnim kistovima za rad. Sudionici prezentacije dobili su priliku isprobati cijelu liniju proizvoda i otkriti kako postići različite stupnjeve prekrivanja, koji su proizvodi najbolji za suhu, masnu ili problematičnu kožu te kako kombinirati proizvode za najbolje rezultate.

Sretni smo najaviti da je od sada Reviderm make up dostupan i u BiH, kako profesionalnim vizažistima tako i ženama koje ne pristaju na kompromise kada je riječ o zdravlju njihove kože!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.